Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la Ambasad’Or Play

Mai multe vedete din lumea showbiz-ului românesc au participat sâmbătă seara alături de micuții lor la petrecerea de Halloween, special organizată de Ambasad’Or Play, cel mai modern loc de joacă pentru copii din Capitală.

Andreea Bănică, Lucian Mitrea, Nicușor Stan, Andrei Duban, Prințesa Lia și Prințul Paul, Oana Ioniță, Irinel Columbeanu, Laura și Mihai (ex Akcent) Gruia, Radu Sîrbu (ex O-Zone) și soția sa, Sianna, Roxana Nemeș sunt doar câteva dintre numele sonore care s-au bucurat de o adevărată petrecere, în spiritul înfricoșător al sărbatorii de Halloween.

Invitații prezenți la eveniment au avut parte de surprize pe tot parcursul serii, mai mult decât atât, aceștia s-au bucurat în aceeași măsura ca și micuții lor de numeroasele jocuri puse la dispoziție de Ambasad’Or Play.

Andrei Duban a fost unul dintre cei care nu a ratat niciunul dintre jocurile existente, testându-le alături de fiul sau, Armin. Nici Prințul Paul nu s-a lăsat mai prejos, acesta alăturându-se fiului său, micul Prinț Carol Ferdinand, în cursele cu mașini teleghidate.

Pe lângă multitudinea de jocuri potrivite pentru toate vârstele, atmosfera a fost întreținută de animatori deghizați în scheleți, vrăjitoare sau prințese.

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutatile si ofertele speciale!