Locul tău de joacă preferat

O superlocaţie gândită de un Creier de Copil, desenată de o Minte Înţeleaptă şi construită de un Meşter Vrăjitor! Totul pentru voi, totul la dispoziţia voastră: tu eşti Stăpânul Etajelor şi al Preţioaselor Jocuri.

Bumblebee, vedeta principală a petrecerilor Ambasad’Or Play

Celebrul robot din Transformers, Bumblebee, este vedeta principală a petrecerilor care au loc la Ambasad’Or Play. Acesta a sosit din America în primăvara acestui an pentru a nu rata nicio zi de naștere organizată la cel mai cool loc de joacă pentru copii din București.

Spectacolul oferit de Bumblebee este apreciat de toți copiii, zilele de naștere alături de el reprezentând o rețetă de succes. Momente unice, de excepție cu Bumblebee, doar la Ambasad’Or Play.

Black Robot animă petrecerile Ambasad’Or Play

Dacă Bumblebee ii adună pe copii in jurul lui, Black Robot se ține el după ei. Fiind mai sprinten și mai activ, acesta cântă și dansează alături de sarbatoriți și invitații lor.

Un animator de excepție, Black Robot este invitat de majoritatea copiilor care aleg Ambasad’Or Play pentru o zi de naștere de vis, oferind o atmosferă demnă de filmele SF!

Limo Party by Ambasad’Or Play – copiii sunt vedetele

Pentru cei mai importanţi copii Ambasad’Or Play a pregătit LimoParty! O plimbare prin oraș cu o SuperLimuzină tunată ca-n filmele SF (lasere, stroboscoape) unde micuții sunt întâmpinați de un MC profesionist care se va ocupa de entertainment pe toată perioada plimbării.

Ei vor avea pregătită limuzina cu muzica disco, un covoraș de baloane, bautură și șampanie pentru copii, astfel încât atmosfera să fie una de vip party.

Copiii se distrează

și

Părinții se relaxează

Am creat 4 cafenele unde părinții pot savura o cafea bine făcuta și pot socializa fără grija celor mici.

Rezervă acum

Ambasad’Or Play a decis: Copiii la Putere!

Hi kids! Azi e ziua voastră norocoasă! Veţi descoperi cu adevărat ce e Bestial, ce e Funtastic, ce e Cool! Lumea Ambasad’Or Play te vrăjeşte. La Ambasad’Or Play poţi fi orice vrei tu! Te visezi erou, prinţ sau prinţesă? Deschide ochii! Hai cu gaşca la Ambasad’Or să te Play 🙂 cum n-ai făcut-o niciodată!

Rezervă acum