Hi kids! Azi e ziua voastră norocoasă! Veţi descoperi cu adevărat ce e Bestial, ce e Funtastic, ce e Cool!

Lumea Ambasad’Or Play te vrăjeşte. La Ambasad’Or Play poţi fi orice vrei tu! Te visezi erou, prinţ sau prinţesă? Deschide ochii! Hai cu gaşca la Ambasad’Or să te Play 🙂 cum n-ai făcut-o niciodată!

Punem la cale petreceri în care plictiseala e strict interzisă, iar tu eşti în centrul Lumii Ambasad’Or Play.

Dacă până acum voi aţi fost cei ascultători, e vremea Reeeeevoooooluuuuţieeiiiii!

Părinţii sunt la ordinele voastre!

Dacă aveţi între 0 şi 13 ani – celor de 0-2 ani le asigurăm noi traducerea 🙂 – cereţi-le imediat părinţilor voştri Biletul către Şcoala de Distracţie Ambasad’Or Play!

O superlocaţie gândită de un Creier de Copil, desenată de o Minte Înţeleaptă şi construită de un Meşter Vrăjitor!

Totul pentru voi, totul la dispoziţia voastră: tu eşti Stăpânul Etajelor şi al Preţioaselor Jocuri. 4 superniveluri care te aruncă dintr-o lume în alta. Descoperă Secretele Ambasad’Or Play.

 

*Plata avansului contravalorii serviciilor reprezintă acceptarea integrală a termenilor și condițiilor prestatorului pentru furnizarea serviciilor, astfel cum sunt detaliate in continuare.

In cazul in care, ulterior achitarii avansului contravalorii serviciilor, Beneficiarul renunta la prestarea acestora, din orice motiv,  cu exceptia unui caz de forta majora, Beneficiarul intelege ca suma platita reprezentand avans pentru rezervarea sălii va fi reținută de Prestator cu titlu de despăgubire si declara in mod expres ca renunta la orice pretentie de restituire a acestei sume.
Dacă din cauza unor evenimente care nu sunt cauzate de propria culpă sau în cazurile de forţă majoră, Prestatorul nu poate presta serviciile conform contractului sau întârzie prestarea acestora, acesta nu va ţinut răspunzător pentru prejudiciile de nicio natură suferite de Beneficiar. În această situație Prestatorul va depune toate diligențele necesare pentru a asigura prestarea serviciilor în folosul Beneficiarului în cel mai scurt timp.